StartpaginaOver onsWorkshopsAvondtrainingenWeekendtrainingenJaartrainingAgendaContact

Over ons:

Gezichten

Onze filosofie

Methoden

Vergoeding door verzekeraar

Algemeen:

Startpagina

Anti Spam beleid

Voorwaarden

Linda Oosterom

Van huis uit ben ik trainer Emotioneel Lichaamswerk.
Wie ben ik en wat wil ik, zijn de vragen waar ik samen met jou naar wil kijken. Ik leer je hoe je de ongekende mogelijkheden binnenin jezelf kunt aanboren. Dat je met liefde, respect en compassie naar jezelf kijkt en je leven zo vormgeeft dat je werkelijk leeft. Dat jij tot je recht komt en daardoor de ander ook.

samenwerkingsverbanden

De trainers en coaches waar we mee samenwerken, zijn:

Mirjam Boon

Mirjam Boon

Ik sta voor: vrij zijn om te zijn wie je bent. Dat is waar ik me steeds opnieuw voor in wil zetten; in mijn eigen leven, in mijn naaste omgeving en in mijn werk als trainer. Omdat je alleen dan ten volle en met vreugde jouw specifieke kwaliteiten kunt ontplooien en neer zetten. Ik werk met mensen vanuit respect, verbondenheid en met dankbaarheid voor dat wat is. Samen met Linda geef ik de weekendtrainingen:
» De kracht van het hart en
» Leven vanuit passie.

Anja Weijers

Anja Weijers

Mijn ontdekkingsreis is jaren geleden gestart n.a.v. de vraag: Wat is vrijheid?
Voor mij was het antwoord: vrij zijn van de dwang om mijn gedrag, mijn levensstijl, te laten bepalen door de groep waartoe ik behoor. Zo kunnen leven dat ik me werkelijk thuis voel bij wat ik doe en zeg. Belangrijk is daarbij hoe ik mijn leven leef in contact met de mensen om mij heen. Waarden als respect, openheid, integriteit zijn hierbij belangrijk. Samen met Linda Oosterom geef ik de weekeindtrainingen:
» Contact en
» De kracht in jou.

Til Nieuweboer

Til Nieuweboer

Wat je van mij mag verwachten is een trainer die motiveert, je scherp houdt, humor heeft en een sfeer kan neerleggen waar je je veilig en serieus genomen voelt. Samen met Linda Oosterom geef ik de weekendtraining:
» Omgaan met rouw.

» Gezichten
» Onze filosofie
» Methoden