StartpaginaOver onsWorkshopsAvondtrainingenWeekendtrainingenJaartrainingAgendaContact

Over ons:

Gezichten

Onze filosofie

Methoden

Vergoeding door verzekeraar

Algemeen:

Startpagina

Anti Spam beleid

Voorwaarden

Wij bieden meerdere trainingen en coachingtrajecten om je talenten naar boven te halen en om je balans tussen denken en voelen in evenwicht te brengen. Iedere training gaat uit van je eigen situatie en wensen. Onze ervaren trainers en coaches bieden een inspirerende omgeving voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

wat levert het op?

Met de trainingen en coachingstrajecten van Equadraat haal je meer uit jezelf.
We gebruiken methoden en technieken die zich ruimschoots bewezen hebben voor werk en privé. Equadraat biedt inzicht in vastgeroeste patronen, helpt bij het uit de weg ruimen van (onbewuste) blokkades en het versterkt ieders persoonlijke talenten en kwaliteiten.

De naam Equadraat

Equadraat komt van Eenvoud en Echtheid: E x E = Equadraat

Eenvoud

Als je alles weglaat wat de aandacht afleidt houdt je een kern over, de essentie. Eenvoud is precies die wezenlijke kern.

Echtheid

Echtheid betekent voor ons puur zijn. Jezelf laten zien zoals je bent. Dat geeft ruimte en verbinding. Als je wordt wie je bent, word je aantrekkelijk en raak je de ander.

Ons logo

Ons logo beeldt uit wat we bedoelen met in beweging komen. Als alles stroomt en in beweging is, ontstaat er veel dynamiek en komt er creativiteit en energie vrij.

» Gezichten
» Onze filosofie
» Methoden