StartpaginaOver onsWorkshopsAvondtrainingenWeekendtrainingenJaartrainingAgendaContact

Weekendtrainingen:

Leven vanuit passie

De kracht in jou

Rouw, de prijs van liefde

Contact - in verbinding met jezelf en de ander

De kracht van liefde

Algemeen:

Startpagina

Anti Spam beleid

Voorwaarden

In een weekendtrainingen staan we stil bij een thema en diepen dit verder uit.
We bieden:

» Leven vanuit passie In deze training ga je je passie weer voelen en van daaruit geef je je leven vorm. Je gaat je talenten benutten. Dit trainingsweekend is voor iedereen die zijn verlangens, dromen of wensen wil verwezenlijken. Dat is leven vanuit passie.

» De kracht in jou Je voelt je sterk. Je levensenergie, vitaliteit en levenslust nemen toe. Je krijgt meer plezier in leven en werk. Voor als je wilt ervaren wat leven vanuit kracht is: weten wie je bent, wat je wilt en daarvoor gaat staan.

» Rouw, de prijs van liefde Een verlies te boven komen kost tijd en hoe lang het rouwproces duurt, is voor iedereen verschillend. Tijdens deze training geven we je inzicht in dat totale rouwproces met alle respect voor waar jij met jouw verlies in zit.

» Contact - in verbinding met jezelf en de ander In dit themaweekend ga je het contact met jezelf en de ander onderzoeken. Enů wat jij kunt doen om deze relaties te verdiepen. Je gaat ervaren wat verbinding is en hoe voedend contact kan zijn.

» De kracht van liefde Ervaar hoe het is met open hart in het leven te staan. Het weekend is voor iedereen die op zoek is naar evenwicht tussen geven en ontvangen en voor iedereen die kwetsbaar wil zijn en tegelijk stevig.