StartpaginaOver onsWorkshopsAvondtrainingenWeekendtrainingenJaartrainingAgendaContact

Weekendtrainingen:

Leven vanuit passie

De kracht in jou

Rouw, de prijs van liefde

Contact - in verbinding met jezelf en de ander

De kracht van liefde

Algemeen:

Startpagina

Anti Spam beleid

Voorwaarden

ROUW IS HET SCHRIJNENDE GEMIS VAN DAT WAT NIET MEER IS

Een groot verlies te boven komen kost tijd en hoe lang het rouwproces duurt, is voor iedereen verschillend.
Er is immers geen standaardrecept waarin staat wanneer je ‘klaar’ bent met verlies in welke vorm dan ook. Verlies van een dierbare, door overlijden of door scheiding, verlies van gezondheid, verlies van baan of droom.

Toch heet het niet voor niets een rouwproces. Het is iets dat zich in jou afspeelt of je wilt of niet en het proces bestaat uit verschillende fasen.
In de verschillende fasen van het rouwproces kunnen zich in jou verschillende bewegingen aandienen: emoties, gevoelens, lichamelijke klachten en gedachten die soms tegenstrijdig en verwarrend lijken. En iedere fase van het proces heeft zijn uitdagingen.

Tijdens onze groepstraining ‘Rouw, de prijs van liefde’ geven we je inzicht in dat totale rouwproces met alle respect voor waar jij met jouw verlies in zit.
Er is moed en eerlijkheid voor nodig om die kwetsbare kant van jezelf te laten zien. Het is fijn om dit te doen met mensen die ook een groot verlies te verwerken hebben. Zij weten immers waar je het over hebt. Je kunt daar veel kracht uit putten en steun aan hebben.
Weet, dat jij het moet doen én je hoeft het niet alleen te doen.

INVESTEER EEN WEEKEND EN JE KRIJGT EEN TOEKOMST TERUG

Dit weekend kan een handreiking zijn tot het hervinden van je levenskracht.

Trainers

De trainers van dit weekend zijn Linda Oosterom en Til Nieuweboer.
Wij zijn allereerst ervaringsdeskundigen in rouw.
Linda verloor haar zus en broer en Til verloor haar ouders in zeer korte tijd en daarna haar relatie. Daarnaast zijn wij beiden geregistreerd trainer en coach Emotioneel Lichaamswerk en zijn ingeschreven bij de beroepsvereniging BeTTel.

» Linda Oosterom Rouwen is voor mij leren omgaan met de golven die het leven geeft. Deze kunnen soms hoog zijn. Door het gemis, de pijn, de eenzaamheid, de woede en de vreugde van de vele mooie momenten te beleven, is er heling gekomen. Acceptatie dat dit gebeurt in het leven. Nu kan ik de horizon weer zien met zijn vele mogelijkheden. Ik kan weer genieten van het leven. Het leven is mooi. Dit weer kunnen ervaren is wat ik jullie ook gun.

» Til Nieuweboer Het heeft mij heel erg in mijn rouw geholpen om te weten waar ik zit en te weten wat er langs kan komen aan emoties en gedachten. Door dit weten en Emotioneel Lichaamswerk heb ik kunnen ervaren dat rouw ook de prijs is van liefde en niet alleen maar zwaar en pijnlijk is. Deze training die Linda en ik met veel liefde hebben ontwikkeld, zal je ondersteunen in jouw unieke proces van verwerken van jouw verlies en vervolgens weer verder gaan met jouw leven.

Werkwijze

We doen oefeningen om jou inzicht te geven in wat er achter je ligt en wat er mogelijk nog komen gaat in jouw proces van afscheid nemen en verder gaan met jouw leven “zonder”.
Er is veel gelegenheid om stil te staan en te delen over hoe jouw verlies jou raakt en hoe het jouw dagelijks leven beïnvloedt.

We werken met de door Elisabeth Kübler-Ross beschreven theorie over de fasen van rouw en met de methode Emotioneel Lichaamswerk.
Met Emotioneel Lichaamswerk kun je door bewegingen ervaren waar je emotioneel zit. Je zet jezelf letterlijk in beweging en daardoor ben je in staat om de volgende stap te zetten in jouw proces. Het helpt je om ruimte te maken in je hoofd. » [Meer...]

Het weekend wordt als intens ervaren en is geschikt voor mensen van 18 tot 75 jaar

Duur

De training duurt van vrijdag 18.00 uur tot zondag 16.30 uur.

Data

Zie » Agenda

Investering

De investering voor deze weekendtraining bedraagt per persoon € 497,00 incl. btw.
Bij deze prijs zijn de arrangementskosten inbegrepen.

Inschrijven en informatie

Naam

 

 Ik ben een vrouw

 

 Ik ben een man

E-mail

Telefoon (niet verplicht)

Vraag / Opmerking